Wat is Effortless Coaching?

Effortless coaching is de manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Hierbij gaat het niet om het leiden van een gemakzuchtig leven, maar juist een leven juist vol van positieve energie, plezier en inspiratie, ongeacht uitdagende omstandigheden. Een bestaan van voldoening en vervulling, dat bij de natuurlijke flow van leven hoort, als een onbevangen kind dat nog geen lading draagt.

 

Effortless Coaching maakt gebruik van de nieuwste inzichten en technieken uit de menswetenschappen en het quantum fysische wereldbeeld. De beginselen van Co-active Coaching, Mindfulness, the Power of Now, Biology of Belief, Progressive Mental Alignment, The Work en The Journey zijn geïntegreerd in de Holistische aanpak van de Effortless Coach.

 

Met het behalen van de vervolgopleiding Mind Eye Power (MEP), beschik ik over een waardevol instrument dat ingezet kan worden als aanvulling op het Effortless Coaching programma. Ook dit instrument is erop gericht om je te bevrijden van eventuele diepgewortelde, ongezonde overlevingsmechanismen, belemmerende overtuigingen, onverwerkte emoties en hardnekkkige gewoonten.