Mij en mijn achtergrond

De rode draad van mijn (werkzame) leven is dat ik mensen heb verzorgd, begeleid en gecoacht. Altijd met de intentie om pijn en leed te verzachten, en om mensen te helpen naar (persoonlijke)groei en bewustwording. Om zichzelf en het leven dat ze leiden, een beetje aangenamer en mooier te maken. Kortom ik wil graag van betekenis zijn, er toe doen. Ik ben opgeleid als verpleegkundige (HBO-V). Ik heb jaren als wijkverpleegkundige gewerkt zowel in de ouderen- als de jeugdgezondheidszorg.

 

Later werd ik stafverpleegkundige, voorzitter van de ondernemingsraad en werd ik trainer/coach. Naast mijn reguliere opleiding en werkzaamheden volgde ik opleidingen en cursussen met betrekking tot mijn eigen persoonlijke groei en bewustwording. De droom om Boerderij Kleurrijk op te zetten voor mensen met een beperking komt vast voort uit het feit dat ik moeder werd van Victor en hij door geboorte moet dealen met een meervoudig complexe beperking. Voor hem en al zijn mooie vrienden wens(te) ik een hemel op aarde. De ouders van deze mensen gun ik een lichter en moeitelozer leven, want wat hebben zij een opdracht! Van mijn mooie gevoelige dochter heb ik veel geleerd over HSP (Hoogsensitieve personen).

 

Ik vind dat ik een goed leven heb en dat mij op mijn levenspad veel mooie dingen, zaken, mensen (ont-moetingen) en dieren gegund zijn. Dat maakt me een rijk mens. Toch verzuchtte ik vaak dat ik qua verantwoordelijkheden en zwaarte soms wenste dat "het  wel een onsje minder mocht zijn". Góed maar zeker niet Moeiteloos!  Na mijn opleiding als Effortless Coach waar ik een dubbelslag mocht maken namelijk, werken aan mijn eigen onbewuste (beperkende) processen en tegelijkertijd "mijn rugzak vullen" met kennis en prachtige, krachtige interventie methodieken die er echt toe doen! Het heeft mijn leven lichter, blijer, liefdevoller en moeitelozer gemaakt. En wie wil dat nu niet?  Ik voel een diep verlangen om je te helpen -uiteindelijke heb ik begrepen dat dat mijn unieke bijdrage in deze wereld mag zijn- zodat jouw leven vervuld, moeiteloos en vol van levensbloei mag zijn!